Pazar , Eylül 14 2025

Fortaleza FC vs America de Cali Maç Tahmini ve Sonucu 13.09.2025

Futbol Maç Tahminleri | Fortaleza FC vs America de Cali

Fortaleza FC vs America de Cali – Primera A, Kolombiya

13 Eylül 2025 tarihinde gerçekleşen Fortaleza FC ile America de Cali arasındaki maçta, tahminlerimiz yeniden doğruluk payı taşımaktadır. Bu yazıda, maçın detayları ve tahmin sonuçları hakkında bilgi edineceksiniz.

Maç Tahmin Bilgileri

Özellik Tahmin (p) Gerçek Sonuç (r) Durum
İlk Yarısı Sonucu (ht_p) 0 (Beraberlik) 0:1 Yanlış
Maç Sonucu (ft_p) 1 (Ev sahibi galibiyeti) 1:0 Yanlış
İlk Yarı Üst/Alt 1.5 (huo_p) 0 (Alt) Doğru
Maç Üst/Alt 2.5 (uo_p) 0 (Alt) Doğru

Sonuçların Değerlendirilmesi

Fortaleza FC ve America de Cali arasındaki maçta tahminlerimizdeki ilk yarı sonucu beklentimiz 0 (beraberlik) yönündeydi fakat gerçek sonuç 1:0 olarak gerçekleşti. Maç sonunda Fortaleza FC‘nin galip gelmesini bekliyorduk, fakat sonuç tam tersine oldu ve yanıldık. İlk yarı toplam gol sayısı 1.5’ın altında bir sonuç çıktı, bu tahminimiz doğrudur. Ayrıca toplam maç golü 2.5 altında olduğu için bu tahminimiz de doğru sonuçlandı.

Özetle, tahmin başarısı yüzdemiz toplamda %50, 2 doğru ve 2 yanlış tahmin ile sonuçlandı. Maç detayları ve sonuçlar üzerinde detaylı analiz yapılmaya devam edecek.

Bunlarada bakabilirsiniz;

Atlético Pantoja vs Delfines Del Este Maç Tahmini ve Sonucu 13.09.2025

Futbol Maç Tahminleri Analizi Futbol Maç Tahminleri Analizi Bugün, Dominik Cumhuriyeti‘deki Büyük Lig‘de oynanan iki …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir