Defensor Sporting vs Club Nacional – Primera División – Kapanış, Uruguay
11 Kasım 2025 tarihinde oynanan Defensor Sporting ve Club Nacional arasındaki maç, Primera División – Kapanış ligi kapsamında gerçekleşti. Tahminlerimize göre, ilk yarıda ve maç sonunda berabere kalmayı bekliyorduk, ancak detaylar tahminlerdeki başarı oranını tam olarak ortaya koyuyor.
Maç Özeti ve Tahminler
- İlk Yarı Sonucu (ht_p): Beraberlik (0)
- Maç Sonucu (ft_p): Beraberlik (0)
- İlk Yarı Üzer/Alt 1.5 (huo_p): Alt (0)
- Maç Üzer/Alt 2.5 (uo_p): Alt (0)
Tahminler ve Gerçek Sonuç Karşılaştırması
İlk yarı gol tahminimiz 0:0 iken, gerçek sonuç 1:0 olarak belirlendi. Bu tahminimiz yanlış çıktı. Ancak maç sonunda tahmin ettiğimiz 1:1 sonuç gerçek sonuç ile doğru eşleşti.
Ekstra Bilgiler
Maçta uzatma süreleri veya penaltı atışları olmadı, bu nedenle ekstra süre ve penaltı detayları mevcut değildir.
Özetle
Tahminlerimizin genel başarı oranı, ilk yarı için yanlış, ancak tam zamanlı sonuç için doğru olarak değerlendirilebilir. Bu karşılaşma, tahminlerimizin her zaman güvenilir olmadığını gösteriyor ama yine de maçın genel akışına dair bir fikir verme açısından değerlidir.
| Öğeler | Tahminler | Gerçek Sonuçlar |
|---|---|---|
| İlk Yarı Golleri | 0:0 | 1:0 |
| Maç Sonucu | 1:1 | 1:1 |
| İlk Yarı Üzer/Alt | Alt | Alt |
| Maç Üzer/Alt | Alt | Alt |