Fernando De La Mora vs 12 de Junio VH: Bölüm Arası ve Sonuç Analizi
22 Eylül 2025’te gerçekleşen Bölüm Arası ligindeki Fernando De La Mora ile 12 de Junio VH arasındaki karşılaşmanın analizini sizinle paylaşıyoruz. Beklentilerimizin karşılanmasını sağlayan tahminlerimizle ilgili detayları burada bulabilirsiniz.
Fernando De La Mora vs 12 de Junio VH: Bölüm Arası – Paraguay
İlk Yarı Sonucu Tahmini (ht_p): 0 (Beraberlik) – Tahminimiz doğru çıktı, 0:0 sonuçlandı.
İkinci Yarı Sonucu Tahmini (ft_p): 0 (Beraberlik) – Bu tahminimiz de doğruydu, maç sonuna kadar 0:0 berabere gitti.
İlk Yarı 1.5 Üst/Alt Tahmini (huo_p): 0 (Alt) – Burada da doğru tahminde bulunduk, ilk yarıda gol olmadı.
İkinci Yarı 2.5 Üst/Alt Tahmini (uo_p): 0 (Alt) – Maç sonunda da tahminimiz doğru çıktı, 1:1 oldu, toplamda 2 gol atıldı.
Tahmin ve Gerçekleşen Sonuçlar Karşılaştırması:
Tahmin Türü | Tahmin Sonucu | Gerçek Sonuç | Durum |
---|---|---|---|
İlk Yarı Sonucu | 0:0 | 0:0 | Doğru |
İkinci Yarı Sonucu | 0:0 | 0:0 | Doğru |
İlk Yarı 1.5 Sınırı | Alt | Alt | Doğru |
İkinci Yarı 2.5 Sınırı | Alt | Alt | Doğru |
Ayrıca, maçta uzatma süreleri (ex_goal_r) veya penaltı atışları (pe_goal_r) olmadığını belirtmek gerekir.
Genel olarak, tahminlerimizin %100 başarı oranı ile sonuçlandığını görmekteyiz. Devam eden analizlerimiz ve tahminlerimiz ile futbol tutkunları için en iyi içerikleri sunmaya devam edeceğiz!